Харківський національний університет імені Василя Назаровича Каразіна

Факультет Комп’ютерних Наук

Освіта, дослідження та кар'єра у світі сучасних технологій на факультеті комп'ютерних наук

10 червня 2023 року Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна провів День відкритих дверей
 /  Новини / Події / 10 червня 2023 року Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна провів День відкритих дверей

10 червня 2023 року Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна провів День відкритих дверей

День відкритих дверей в Харківському національному університеті імені В. Н. Каразіна, який відбувся 10 червня 2023 року, став надзвичайно цікавою подією для школярів, які прагнуть отримати якісну вищу освіту. Під час заходу вони мали виняткову можливість отримати всю необхідну інформацію про навчання в університеті та попередньо ознайомитися з різними спеціальностями, які пропонуються. Захід провели у змішаному форматі, крім офлайн-зустрічі велася й онлайн-трансляція в YouTube

 

Спікери факультету комп’ютерних наук в студії розповіли чому саме ФКН – найкращий вибір для майбутньої кар’єри в галузі комп’ютерних наук ?

Спікери:

Олександр Рало – старший викладач кафедри електроніки та управляючих систем
Анастасія Дубинка – старший викладач кафедри моделювання систем і технологій

 

У прямому ефірі студентка 1 курсу групи КБ-12, Євгенія Полякова , факультету комп’ютерних наук, поділилась досвідом вибору спеціальності та факультету.

Випускниця Ніка Зеленська, факультету комп’ютерних наук , вже успішно працює в сфері ІТ і поділилася своїми враженнями про те, як факультет підготував її до кар’єри в цій галузі. Вона зазначила, що навчання на факультеті дало їй необхідні знання і навички, щоб стати конкурентоспроможним фахівцем у сучасному ІТ-середовищі.

 

В Головному корпусі Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна відбулася офлайн частина Дня відкритих дверей, під час якої факультети та навчально-наукові інститути представили свої наукові розробки.